Pyhkyl-Seura

Tapaamispaikkoja

Tällä palstalla kerrotaan, missä ”pyhäkyllöiset” voivat tavata toisiaan ja muita pyhäjärveläisiä. Koulupiirimme entisiä asukkaita ja heidän jälkikasvuaan toimii eri puolilla maata paikallisissa kerhoissa ja muissa yhteisöissä. Kaikki tässä luetellut yhteisöt ja kerhot tiedottavat toiminnastaan mm. Vpl Pyhäjärvi-lehdessä ja myös paikallisissa lehdissä. Voit löytää läheltä asuinpaikkakuntaasi mielenkiintoista yhdessäoloa.

Vpl Pyhäkylä-Seura

Meidän oma seuramme järjestää vuosittain koulupiirikokouksen. Retkiäkin on sunnitteilla ja Vpl Pyhäjärvi-juhlilla tavataan. Kotisivuista toivotaan muodostuvan joustava yhteydenpitoväline Vpl Pyhäjärvi-lehden ohella.

Vpl Pyhäjärvi-Säätiö sr

Säätiö järjestää vuosittaiset Pyhäjärvi-juhlat yhteistyössä jonkun paikallisen Karjala-Seuran kanssa. Seuraavat juhlat järjestetään Huittisissa 21.7.2019 klo 10.00. Julkaisee myös kerran kuussa ilmestyvää Vpl Pyhäjärvi-lehteä.

Hallituksen puheenjohtaja on Pertti Hakanen Sastamalasta. Hallintoneuvoston puheenjohtaja on Esko Pulakka Nokialta. Säätiön kotisivuille pääset tästä

Vpl Pyhäjärvi-Seura ry

Toimii pääkaupunkiseudulla ja järjestää mm. yhteisiä kokoontumisia, retkiä, yms. Lisätietoja Riitta Hirvoselta.

Vammalan Karjalala seura ry.

Karjalaseura on perustettu Tyrväälle v. 1945.  Seura toimii  entisessä  Vammalassa.   Nykyisin siis Sastamalan kaupungissa.  Puheenjohtajana Esa Mäkinen.

Lahden Seudun Vpl Pyhäjärvi-kerho

Kokoontuminen yleensä kuukauden ensimmäisenä torstaina Ravintola Wanhassa Herrassa Lahdessa (Laaksokatu 17). Lisätietoja Antero Pärssiseltä.

Lappeenrannan Seudun Vpl Pyhäjärvi-kerho

Kokoontuu ajoittain, retkeilee, yms. Lisätietoja Raimo Federleyltä.

Tampereen Seudun Vpl Pyhäjärvi-kerho

Kokoontumisia kuukauden toisen sunnuntain aikoihin Vanhassa kirjastossa Tampereella. Myös retkiä, yms. ohjelmassa. Lisätietoja Laila Innanen. Lisätietoa

Turun Seudun Vpl Pyhäjärvi-kerho

Kokoontuu kevät- ja syyskaudella Turussa.

 

 

Pyhäkylä-Seura | Sinnuu kutsutua tärkijiä työhö, meijä pyhäkyllöisii erilaisii elämävaiheita tallentammua | Ylös