Pyhkyl-Seura

Virpovitsojen ja pääsiäismunien koristelukilpailu 16.04.2011 Koukulla

2.6.2011

Pyhäjärveläistaustaisen Pyhäkylä-Seuran vuosijuhla Kiikassa Kinnalan Koukulla virpolauantaina, 16.4.2011 onnistui hyvin. Kaunis sää helli ja väki nautti hyvästä ruuasta ja yhdessäolosta.
Virpomavitsakilpailuun tuotiin 7 perinteisesti ja 10 nykyajan koristeilla olevaa vitsaa. Toinen toistaan koreampia pääsiäismunia osallistui kilpailuun yli 20 munaa. Kaikki 45 mukana ollutta nuorta ja vanhaa saivat äänestää kunkin sarjan mielestään kauneinta. Tästä äänestystuloksesta ei ollut valitusoikeutta.
Perinteiset virpomavitsat: I Irma Karppasen 12 ääntä, II Helvi Wilkon 10 ääntä  ja III Kerttu Välimaan 8 ääntä. Nykyaikaiset koristeet: I Sanna Hinkkasen 13 ääntä, II Hannele Hauhian10 ääntä ja III kerttu Välimaan 7 ääntä. Pääsiäismunat: I Joanna Hauhian 9 ääntä, II Irma Karppasen 7 ääntä ja III Joanna Hauhian 6 ääntä. Palkinnot: I palkinto, Kirjapari Kaunista Vpl Pyhäjärveä, II palkinto, kassissa piirakoita ja pullia, sekä III palkinto, myös leipomuksia. Kaikkien äänestäneiden kesken arvottiin myös kolme leipomuksia sisältävää kassia.

Kilpailujärjestelyistä vastasivat nuoremman polven edustajat, Seija Hirvikoski ja Sanna Hinkkanen. Suunnittelussa oli mukana myös Jonna Hirvikoski.

Taiteilija Joanna Hauhia työssään

Virpovitsojen ja Pääsiäismunien rivistöä

Takaisin


Yksi kommentti


Tosi hyvät kuvat ja Joanna hyvin keskittyneenä taiteilijana

Aulikki Hauhia | Keskiviikkona 08.06.2011, kello 8.19


Pyhäkylä-Seura | Sinnuu kutsutua tärkijiä työhö, meijä pyhäkyllöisii erilaisii elämävaiheita tallentammua | Ylös