Pyhkyl-Seura

Vuosisadan löytö ja nettimaailman ihmeitä!

22.2.2009

Pyhäkylä-Seuran johtokunta kokouksessaan Kiikassa Kinnalan Koukulla haravoi mennyttä vuotta ja tähyili tulevaa.

Menneestä:

Vuoden 2008 tilit allekirjoitettiin. Ne matkaavat nyt yhdessä vuoden 2008 vuosikertomuksen ja pöytäkirjojen kanssa tilintarkastajien syyniin. Sieltä tulevat sitten vuosikokouksen tarkkaan käsittelyyn ja toivottavasti hyväksytyiksi.

Todettiin, että talous on pysynyt vakaana, kirjamme noteerattiin korkealle Karjalan Liiton koulupiirikirjakilpailussa ja seuran kotisivutkin putkahtivat marraskuussa ”maailmaa valloittamaan”.

Tulevaa:

Kinnalan Koukulla 18.4.2009 pidettävän seuran vuosikokouksen asioita valmisteltiin. Sinne on tulossa kaikille mielenkiintoista ohjelmaa. Arkistoja tutkiessaan Kauko Hinkkanen on tehnyt hyvin merkittävän löydön koulupiirimme asukkaista 1700-luvun alussa. Siitä hän tekee selkoa kokousväelle.

Nuoren polven edustaja, Samuli Kinnari, todellinen viestinnän ammattilainen, on lupautunut kertomaan, miten nuoret sekä harmaapäät voivat seuramme monipuolisia kotisivuja seurata ja hyödyntää. Seurustelun ”sakramentistakin” voidaan kokouspäivänä hyvin nauttia Marjan ja Kallen tarjoaman karjalaisen ruoka- ja kahvipöydän antimien ohella.

Johtokunta toivoo vuosikokoukseen nuorten ja vanhempien runsasta osanottoa.

Puheenjohtaja

Takaisin

Pyhäkylä-Seura | Sinnuu kutsutua tärkijiä työhö, meijä pyhäkyllöisii erilaisii elämävaiheita tallentammua | Ylös