Pyhkyl-Seura

Vpl Pyhäkylä – Seura kokoontui.

20.5.2017

Vpl Pyhäkylä – Seura kokoontui.

Lauantaina 22.04.2017 pidettiin Vpl Pyhäkylä – Seuran sääntömääräinen vuosikokous Kinnalan Koukulla väkeä oli tuvan täydeltä ja kokous sujui joustavasti. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Mauri Hauhia, sihteeriksi Seija Jokinen jäseniksi Jukka Pusa, Reini Kukko, Kauko Hinkkanen, Maila Hägglund, Veikko Pitkänen ja Anneli Silander.

Kokouksen päätyttyä ohjelmassa seurasi Vpl Pyhäkylä-Seuran toimittaman Taubilan kartano – Lahjoitusmaakaudesta Fazerin aikaan kirjan julkaisutilaisuus. Mauri Hauhia avasi tilaisuuden ja Kauko Hinkkanen esitteli kirjan menestyksekkäästi.

Tilaisuuteen oli saapunut runsaasti Taubilan kartanosta kiinnostuneita, mainittakoon jo ennen sotia Kalmistossa Karl Fazerin aikana asuneet metsänvartija Antti Malisen tyttäret Elvi Siro ja Elma Ristimäki. Fazerin suvun edustajana oli saapunut tilaisuuteen Karl Fazer. Hän tutustui mielellään vanhoihin Taubilalaisiin ja tunnelma oli kuin monien vuosien jälkeen me koko Taubilan perhe olemme jälleen yhdessä.

Olimme saaneet tilaisuuden myös Taubilan puutarhassa työskennelleen Olga Silvennoisen haastattelun kirjaamme varten, samalla veimme 104 vuotis syntymäpäiväkukat ja onnentoivotukset.

Vpl Pyhäjärvi-Säätiön asiamies Kirsti Naskali toi säätiön terveiset ja piti pienen onnittelupuheen.

Vpl pyhjärvi-seuran puheenjohtaja Riitta Hirvoselta saimme seuran terveiset kukkien kera.

Karjalaseurojen ansiomitali myönnettiin Kauko Hinkkaselle tunnustuksena Karjalan, karjalaisuuden ja karjalaisen kulttuurin hyväksi tehdystä ansiokkaasta työstä.

Mauri Hauhia

Takaisin

Pyhäkylä-Seura | Sinnuu kutsutua tärkijiä työhö, meijä pyhäkyllöisii erilaisii elämävaiheita tallentammua | Ylös