Pyhkyl-Seura

Vihreän veran tarina!

20.2.2009

Kädentaidot Vpl. Pyhäjärvellä -näyttelyn avajaisia vietettiin Sastamalan seudun Museossa keskiviikkona 18.2.2009 kello 18.00. Avajaistilaisuuteen Sastamalan lisäksi väkeä oli tullut useista naapurikunnista.

Museonjohtaja Pekka Koskisen tervetuliaissanojen jälkeen näyttelyn avasi Yrjö S. Kaasalainen. Salme Rintala kertoi pyhäjärveläisten monipuolisista käsityötaidoista ja Marja Härmä esitteli näyttelyn työt. Maukkaat piirakkakahvit tarjottiin kaupanpäällisiksi.

Näyttelyyn voi vapaasti tutustua museon aukioloaikoina ke-pe klo 12-18 ja la-su klo 12-16. Kannattaa käydä tutustumassa Vihreän veran, ym. Pyhäjärvellä valmistettujen esineiden mielenkiintoisiin tarinoihin.

Toivo Hinkkanen

Takaisin

Pyhäkylä-Seura | Sinnuu kutsutua tärkijiä työhö, meijä pyhäkyllöisii erilaisii elämävaiheita tallentammua | Ylös